22.07


Makin Jan Ma.


såna här vill jag gå omkring i hela hösten.


Paradise


16.45


I don't like your shirt. Take it off!

dimma och frusna händer och blöta skor och bakom ena sidan av fönstret tycker jag det här vädret är ganska så mysigt ändå. har ätit thaifood med mam och pap, och nu väntar jag på att linn ska komma och plocka upp mig!

Stupid with



sleeepyhead

invirad i mitt duntäcke med ont i huvudet och ont i halsen. skulle ända inte vilja byta plats med mina classmates som är ute och utforskar skogen i regnet. kanske skulle ta mig till skolan senare, fast.. sängen är rätt så skön.

schoolproject

försenade tåg, arga samtal, frusna händer och fötter, sömniga taxiresor, lite fler arga samtal, väntan, gibbonapor, regn, minisköldpaddor, fika, bussturer, frusna händer och fötter och armar och ben, lite mer väntan, lite mer regn.

18.53

ikväll säger jag upp mig från allting jag skulle och egentligen borde göra. ikväll ska jag och mamma ha myskväll har jag bestämt och laga mat (jag hjälper till med att soda-streama vattnet) och kolla på film och bara vara.

0.22

inatt drar lillebror och hans crew iväg till barcelona. kommer sakna dig (ingen som dunkar fotbollen mot väggarna och äter upp mitt godis och spelar gitarr när man försöker lyssna på annat och fortsätter spela ännu högre om man säger åt honom att sluta och är irriterande och dryg och jobbig och bäst på samma gång). vill ju också

BURGUNDY

igår hade jag fredagsmys & sleepover med linn. idag har jag mest druckit kaffe och velat ha columbines fina tröja.

5


It's a little thing we make


BACKPACK+

hade mysig dag med bästa mamma igår. shoppade till armarna inte orkade bära mer, åt på thairestuarang, satt kvar där och pratade och drack kaffe i några timmar. på vägen hem körde vi nästan på en chinchilla/koala/stor råtta med blå ögon, ni vet en sån där. nu måste jag gå, eller va, fem i halv? cykla om jag ska hinna till skolan!